Can Kan!

Gepubliceerd op 16 juli 2019 om 09:39
Afbeelding van Mircea Ploscar via Pixabay

Can Kan!
Dat klinkt als een dans :) 
Het is één van de Maya benamingen voor
Geel Zelfbestaand Zaad.

affirmatie in het licht en de energie
van Geel Zaad Toon 4

Can Kan... 
Dat klinkt en voelt ook als: Ik kan het! Natuurlijk kan ik het want mijn volledige potentieel is al in mij aanwezig. Wil ik mijn potentieel ontplooien? Ja, dat wil ik! Ik kies bewust voor groei en laat achter me wat mij niet langer dient.

 

Mijn keuze voor groei is geworteld in de liefde voor mijzelf.
Ik wil recht doen aan wie ik ben en niet alleen maar blijven dromen over dingen. Ik zet mijn voeten stevig op de aarde.
Dat geeft me de rust en kracht om te doen wat ik wil doen.

De liefde van Moeder Aarde en Vader Zon stroomt mijn cellen binnen, dat geeft me een stevig fundament om mijn plannen vorm te geven. Vertrouwen welt op in mijn hart. Ja, ik ga ervoor en omarm mijn natuurlijk leiderschap. Ik voel me licht en vrolijk van binnen en ga verwachtingsvol op weg.

© 2019 kristalboeken.nl

Recht doen aan wie je bent.

In de Maya Kristal opleiding krijg je diepgaand inzicht in 'hoe het leven werkt' en maak je een bijzondere en bewustmakende innerlijke reis.

Het werken met de Tzolkin opent poorten en kanalen in jezelf, activeert je DNA en versterkt je scheppingskracht.

De opleiding geef ik voornamelijk individueel of aan 2 personen. Het zijn heerlijk voedende  ontmoetingen met een prachtige diepgang. 
In deze tijd die zo vraagt om tot onze essentie te komen is het heel fijn om zo één op één te werken. Samen gaan we op weg.  Elke keer is weer anders, van elk moment kan ik zelf ook weer wat leren en het is super mooi om te zien en ervaren hoeveel creativiteit er vrij komt door bezig te zijn met de Tzolkin.  

Ik verheug me alweer op het volgende avontuur! Misschien is dat wel met jou... 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.