Alles is een spiegel

Gepubliceerd op 20 juni 2019 om 11:03
Spiegel van het Zelf -© Carla Knijn - Voerman - kristalboeken.nl

Het leven is magisch... De magie is dat ik het uiteindelijk allemaal zelf ben. Alles is een spiegel. Als ik in de spiegel durf te kijken, als ik mensen en dingen dichtbij laat komen en durf te voelen wat me raakt, dan blijf ik in verbinding, afgestemd op de bron. 


Dan ervaar ik vertrouwen. Dan ontvang ik het weten en de inspiratie die ik nodig heb om knopen door te hakken, om mezelf te bevrijden en te leven vanuit de eenvoud en schoonheid van mijn essentie. Om dan het wonder te ervaren, dat het leven reageert en mee beweegt met de keuzes die ik maak!

Witte Zelfbestaande Spiegel, In lak'ech
Ik ben een andere jij, jij bent een andere mij. 

JE BENT/ IK BEN
HET ALLEMAAL ZELF - HOE DAN?

Het persoonlijke Maya Kristalboek is als een spiegel van jouw Zelf. Het bevat jouw volledige  blauwdruk  of horoscoop en persoonlijke inwijdingsweg naar vrij, blij en bewust leven... 

Het laat je zien hoe alle stukjes van de zon deel zijn van jou, hoe de energie van alle Maya zonnezegels en tonen
in jou en in je leven werken.

Het is het pareltje van Kristalboeken! Een uniek geschenk, op maat voor jou gemaakt, om je hele leven plezier van te hebben, om ondersteuning, heling, 
inzicht en bevestiging te ervaren in steeds weer nieuwe lagen! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.