Tot de kern komen...

Gepubliceerd op 14 juni 2019 om 12:40

Nothing ever goes away
until it teaches us what we need to know.


Soms heel frustrerend, pijnlijk, omdat je gewoon niet helder hebt wat er speelt. Maar als je echt bereid bent om tot de kern van de zaak te komen, dan wordt het helder, zeker weten! 

Het lijkt bij uitstek de tijd te zijn waarin we tot de kern van dingen en tot de essentie van onszelf mogen komen. De Kosmische Maan-energie van het 13-manen-jaar laat ook zien: zuivering - ontspan, laat het maar gebeuren en kom thuis in het licht dat je bent! Dan kun je ook de bewuste keuze maken om te gaan staan voor het licht dat jij bent, om je hart te volgen en het nieuwe toe te laten. In verbinding met je innerlijke leiding gaat het je lukken!

Het 13-manen-jaar zit er bijna op

26 juli begint een nieuw jaar, waarmee we collectief een nieuwe fase ingaan. Het is tijd om de bevestiging niet langer buiten je te zoeken en te vertrouwen op het weten van je hart. Alles zal zich ontvouwen zoals het de bedoeling is...  

Waar sta je nu zelf?

Ben je al klaar voor de nieuwe fase? Of heb je nog wat inzicht nodig om tot de kern te komen? Ik help je graag  om het helder te krijgen! Op welke manier zou je dat fijn vinden, wat past bij jou? In een Maya Kristal Inzichten verslag, in een persoonlijke reading, in een telefonisch consult of in berichtjes via whatsapp?

Je kunt je vraag en voorkeur aan me doorgeven via het formulier

Kosten afhankelijk van de vorm die je kiest. Die laat ik je natuurlijk eerst weten.  Als je vandaag of dit weekend reageert krijg je 10% korting.  

De dagenergie : Gele Spectrale Mens helpt je ook om tot de kern te komen:

De essentie van deze golf is dat jij je volledig bewust mag worden van je eigen vrije wil en je scheppings-kracht. Neem verantwoordelijkheid voor je leven, voor wat je creëert en ervaart. Jouw gedachtekracht is je scheppingskracht. Zegen gedachten die je niet dienen en laat ze gaan...

Kies je doelen vanuit liefde. Kies je gedachten met liefde en met zorg. Handel zorgvuldig vanuit liefde. Geef je gedachten mee aan de wind, de adem van de Geest, die ze verspreidt in het Veld van Liefde.

 

Laat los en ervaar de bevrijding dat dit het is dat jij kunt doen. Je hoeft niet te worstelen, je mag kiezen voor Liefde. Open je om de natuurlijke hulp te ervaren die er is om jouw ideeën werkelijkheid te maken op de weg van je hart!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.