De workshops van Leela maken de universele kennis en wijsheid van de Maya's op eigentijdse en eenvoudige wijze toegankelijk voor iedereen. Al met 1 workshop ben je in staat om waardevolle informatie over je horoscoop uit de Tzolkin te halen.  

Maya Verjaardagworkshop 

Wil je je verjaardag of een andere mijlpaal eens op een bijzondere manier vieren? 
Dat kan met een Maya verjaardagworkshop!

Deze workshop is een leuke en eigentijdse kennismaking met de Tzolkin en de Maya astrologie. Je krijgt inzicht in de natuurlijke ritmes van het leven en leert hoe je hier op af kun stemmen zodat je in je eigen natuurlijke flow kunt komen. 

Je leert hoe je zelf je geboorte-energie en jaarenergie kunt uitrekenen. Of de energie van een relatie. Vol verwondering zal je herkenning en bevestiging vinden in wat je ontdekt over jezelf, over anderen en over de wisselwerking met de mensen om je heen.

Met in deze workshop natuurlijk extra aandacht voor de jarige, voor het nieuwe levensjaar, voor de gezamenlijke energie van iedereen die aanwezig is en om daarin te ontdekken welk 'energie cadeautje' ieder vanuit zijn/haar geboorte-energie brengt aan de groeps-energie. 


Je kan natuurlijk  je eigen wensen en vragen inbrengen zodat ik een mooi programma kan samenstellen. Bij een verjaardag hoort natuurlijk ook gebak en/of ander lekkers. Daarbij hou ik graag rekening met allergieën en dieet wensen. 

Kosten €65.- per uur bij max 4 personen

Verjaardagworkshop aanvragen