Readings & Inzichten consult
Inzicht - Verbinding - Bekrachtiging 

Heldere inzichten helpen je om jezelf op een diepere laag te ervaren en te vertrouwen op je eigen wijsheid. 


Met heel veel plezier spreek ik een reading voor je in! 
Een reading raakt en bevestigt je in je Zijn, in wie je bent en in wat je diep van binnen zelf weet en voelt. Herkenning helpt je om het ook nog meer te erkennen en jezelf toestemming te geven om te zijn wie je bent en trouw te zijn aan jezelf en het weten van je hart. 

Als je vaker naar de reading of coaching berichten luistert zal je er steeds weer nieuwe laagjes in ontdekken
en het helpt om de energie in al je cellen te integreren zodat je het echt kunt leven en er steeds sterker in wordt.  En dan verder groeien en bloeien zoals het is bedoeld en ervaren hoe je steeds moeitelozer kunt creëren :)
Je kunt de reading naar keuze ontvangen via email of whatsapp.
Hou je meer van de wisselwerking in een ontmoeting? maak dan een afspraak voor een inzichtenconsult

Opties:

Basis Reading - Je ware zelf en pad van licht (h)erkennen en omarmen 

In deze reading laat ik je jouw Nieuwe Aarde-verbinding herkennen en ervaren. Als een warme uitnodiging om je ware zelf te omarmen. En verder: Inzicht in je weg, voelen hoe alle stukjes nu op zijn plek vallen. Daardoor activeert een natuurlijk zelfvertrouwen waardoor je in het dagelijks leven veel meer bij jezelf kunt blijven en de daadkracht ervaart om te leven vanuit je hart. Inzicht in het tansformatieproces, openen in laagjes  en je bronverbinding herstellen. Deze reading geeft je de inzichten die je bekrachtigen om vrij, blij en bewust te leven en te creëren vanuit verbinding met het veld van onbeperkte mogelijkheden.
Ter voorbereiding ontvang je een stukje tekst over je Maya geboorte-energie en je Nieuwe Aarde verbinding. Kosten: €39.- Heb je een specifieke vraag die ik mee mag nemen? Dan betaal je €55.-  Reading aanvragen

Verjaardag of Jaar Reading - Waar sta je nu?

Een origineel, persoonlijk en waardevol cadeau, voor een ander of jezelf!
Deze reading geeft je inzicht in je jaarenergie, in de weg die je dit levensjaar gaat en in je mogelijkheden tot groei. Hoe kun je vanuit vertrouwen mee bewegen met alle veranderingen in deze tijd, in jezelf en je eigen leven?

Door je bewust met jouw jaar-energie in de Nieuwe Aarde-energie te verbinden, verhoogt jouw energie en bewustzijn en kom je in een lichtere flow, waar de dingen op het juiste moment en de juiste manier kunnen gebeuren. Een nieuwe helderheid activeert.
Deze reading kun je het hele jaar gebruiken om er steeds weer nieuwe laagjes in te ontdekken en jezelf te bekrachtigen op je weg. Kosten: €39.-  Heb je
een specifieke vraag die ik mee mag nemen? Dan betaal je €55.-  Reading aanvragen

 

Stap voor stap lichter leven  - Coaching berichten

Coaching berichten ondersteunen je om lichter te leven in de Nieuwe Aarde-energie, om trouw te zijn aan jezelf, om stap voor stap je weg te vinden, en jezelf in de nieuwe toekomst te dragen, voorbij de pijn en beperkingen van het verleden.

In tijden van grote verandering kan het ook fijn en ondersteunend zijn om met regelmaat berichten te ontvangen wanneer het weer tijd is voor de volgende stap, zodat je vanuit lichtheid en een gezonde structuur stap voor stap kunt groeien. Daarnaast kun je me ook tussentijds vragen stellen. Alleen al te weten dat ik er voor je ben in een transformatie periode kan heel ondersteunend zijn! Klik hier voor meer info over de coaching berichten.

 

Ouder en Kind Reading 

Aan de hand van vragen die je hebt over je kind(eren) kan ik een reading voor je inspreken. Of ben je gewoon benieuwd wat ik kan vertellen op basis van de geboorte- en jaarenergie en hoe jij je kind vanuit jouw eigen energie kan ondersteunen om vrij, blij en bewust op te groeien? Dat kan ook! Of kies voor een mix van een basis reading en je eigen vraag.

Je kunt vaker naar de reading luisteren en zult er dan steeds weer nieuwe stukjes in ontdekken. Stel je vraag in het formulier, dan doe ik je z.s.m. een voorstel. 
Reading aanvragen

 

 

Relatie Reading

Aan de hand van vragen die je hebt over je relatie kan ik een reading voor je inspreken. Of ben je gewoon benieuwd wat ik kan vertellen op basis van de geboorte- en jaarenergie, de energie van jullie relatie en waar jullie nu staan? Dat kan ook! Of je kunt kiezen voor een mix van een basis reading en je eigen vraag.

Je kunt de reading vaker luisteren en zult er dan steeds weer nieuwe stukjes in ontdekken. 
Stel je vraag in het formulier, dan doe ik je z.s.m. een voorstel.
Reading aanvragen 


Inzichten consult - live of via zoom

Essentiele thema's en vragen (die vaak al heel lang met je meegaan, en die steeds in nieuwe jasjes en laagjes weer voorbijkomen), kunnen doorstromen in de nieuwe energie. Dat is zo bevrijdend! Inzicht hierin helpt je om je oude manieren van waarnemen en weten los te laten en je te verbinden met je ware zelf en het pad van je hart. Ik kijk met je mee.

De herkenning en erkenning is het helende begin. Dan vallen de stukjes op zijn plek, dan val jij op je plek. Vanuit een nieuwe helderheid activeert een nieuwe lichtere flow in je leven. Je kunt het consult, of stukjes ervan, opnemen, zodat je het vaker terug kunt luisteren om de inzichten verder te integreren. kosten €65.- per uur  Afspraak maken